Popup vensters in Safari selectief toelaten

Vroeger was het alles of niets voor MAC gebruikers. Maar met de laatste update van Safari kunt u voortaan uitzonderingen toelaten bij het blokkeren van popup vensters.  Helaas zijn ze bij Safari iets belangrijks vergeten...namelijk de gebruikers hiervan informeren en uit te leggen hoe het werkt.

Safari geeft geen melding als er iets geblokkeerd werd zoals andere browsers. Het lijkt alsof er niets gebeurt.

Iedereen die QuoJob gebruikt in Safari zal dit éénmalig eenvoudig moeten oplossen:

• Klik in het menu op Safari / Voorkeuren / Websites/Pop-upvensters.
  • Kies ‘Toestaan’ voor de website waar uw Quojob op draait

Safari-Settings