Van 32 bits naar 64 bits

Vraag je upgrade naar MultiPress versie 5.1 aan

Van 32 bits naar 64 bits.

Alle applicaties van MultiPress zullen nu een 64 bits OS nodig hebben. Apple heeft al geruime tijd geleden aangekondigd dat ze zullen stoppen met de ondersteuning van 32 bits en hebben dit onlangs ook bevestigd. Apple kondigt namelijk macOS Catalina aan. Het grote verschil is dat macOS 10.15 Catalina geen 32-bits apps meer ondersteund. Dat betekent dat alle MultiPress versies lager dan 5.1.00r1, waarvoor geen 64-bits updates beschikbaar zijn, niet meer zullen werken. In Mojave was dat nog wel het geval. Bij de installatie van Catalina zal een melding verschijnen over welke apps nog 32-bits zijn en dus niet meer zullen werken. Vraag dus eerst je upgrade naar MultiPress versie 5.1 aan alvorens je Mac up te graden. Voor Windows toestellen geldt dezelfde systeemvereiste.