Print opties bij het afdrukken van documenten

De standaard print-instellingen kunnen nu individueel bepaald worden per documentstype, waarbij de selectie de printopties weergeeft:

standaard print-instellingen

Alle documenten

alle documenten

Offerte

offerte

Het printscherm kreeg een nieuwe layout en werd voorzien van een live preview, overzicht functies:

1. Instellingen document
  2. Weergave opties met specifiek icoon en logische aan-uit visualisatie
  3. Ontvanger van het document
  4. Gewenste huisstijl en mogelijkheid tot toevoegen bijlage(s)
  5. Tekstbouwstenen per categorie
  6. Live-preview van het document
  7. PDF weergeven
  8. Mail deze PDF

printdialoog

Print-opties

Opsplitsen Headline en Tekstblok (v21/1019)

Het is vanaf nu mogelijk om de tekstblokken en headlines onafhankelijk van elkaar weer te geven of te verbergen. Deze optie werd opgesplitst en zowel Headline als Tekstblok hebben een eigen weergave-optie:

headline

Live preview document

Het nieuwe printscherm biedt een live-weergave van de wijzigingen in het printscherm.
Hierdoor is het bewerken eenvoudiger geworden en krijgt u een idee hoe het document er uit zal zien alvorens het printen/bewaren.

Via een hover-over met de muis krijgt u een grotere weergave van de preview.
Let wel, dit is een HTML voorstelling van de toekomstige PDF en kan kleine verschillen bevatten (bv Huisstijlen ontbreken nog)

print