macOS Sonoma en MultiPress

Dataline heeft tests uitgevoerd met de nieuwste macOS-update, genaamd "Sonoma," en tot nu toe hebben we slechts minimale visuele problemen geïdentificeerd. We begrijpen dat Mac-gebruikers misschien enthousiast zijn om te upgraden naar macOS Sonoma, maar we willen voorzichtigheid adviseren.

De huidige versie van MultiPress is nog niet officiëel gecertificeerd voor macOS Sonoma. Hoewel we geen grote problemen hebben ondervonden, kunnen onvoorziene complicaties optreden. Onze prioriteit is ervoor te zorgen dat je een naadloze en betrouwbare gebruikerservaring behoudt.

Daarom zijn we verheugd aan te kondigen dat we binnenkort een nieuwe versie van MultiPress zullen uitbrengen die officieel is gecertificeerd voor macOS Sonoma. Zodra deze versie beschikbaar is, zullen we deze informatie publiceren op ons helpcentrum bij de Minimum systeemvereisten.

We raden Mac-gebruikers aan om te wachten op de beschikbaarheid van deze gecertificeerde versie voordat ze hun macOS bijwerken naar Sonoma.

We waarderen uw begrip en geduld terwijl we werken aan het zorgen dat MultiPress optimaal blijft functioneren op macOS Sonoma.

Als u vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze supportafdeling.