Upgraden naar MacOS Mojave?

macOS Mojave bevat nieuwe features die zijn geïnspireerd door professionals, maar die iedereen kan gebruiken. In Donkere modus kun je je beter concentreren op je werk. Met Stapels worden je bestanden automatisch voor je geordend. Je maakt supersnel allerlei soorten scherm­afbeeldingen. Er zijn drie nieuwe ingebouwde apps en in de vernieuwde Mac App Store kun je terecht voor nog veel meer handige apps. Zo kun je nog meer doen met je Mac.

Mojave & MultiPress

Gelieve onderstaande formulier in te vullen alvorens u MacOSX Mojave installeert want u dient uw MultiPress eerst up te graden naar MultiPress 5.1 alvorens u deze stap zet.